Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33

Één onbekende (ex-)profrenner. Één fiets. Één tijd. Dat was The Styxx 2023.

 


Het parcours 

Co


 

Safety First 

Veiligheid staat voorop. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we volgende maatregelen getroffen:  

1. Om geen onnodige risico’s te lopen, wordt de tijd niet bepaald door het verschil tussen starttijd en aankomst, maar worden de tijden van 14 Strava-segmenten op het parcours opgeteld. Zo is er geen druk bij het kruisen van straten, een gesloten spooroverweg of een rood licht. Het maximale tijdsverschil tussen de beweegtijd en verstreken tijd is beperkt tot 20 minuten. Dit geeft voldoende marge om veilig te rijden, maar zo kunnen er toch geen langere pauzes genomen worden en wordt een eerlijke competitie gegarandeerd. 

2. We rekenen op jullie gezond verstand. Neem geen risico’s, daar win je door de getroffen maatregelen niets mee.Prijzenpot  2023

Dankzij onze partners kunnen we ook dit jaar een erg waardevolle prijzenpot samenstellen. Je vindt er onder andere: Volledige Styxx-outfit van Castelli, bikefits inclusief zadeldrukmeting, een piste- en BMX-initiatie met vrienden, Assos-broeken, wieleroutfits van Cois Cycling en Canary Hill,… De hoofdprijs, een TUI-fietsvakantie, wordt verloot onder alle deelnemers.


Top 10 - Editie 2023